• +36 30 883 6094
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A műgyanta csúszás biztos aljzat

A műgyanta felhasználhatósága sokrétű, és rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik a fogadó felülettel vagy akár egyéb burkolati lehetőségekkel szemben. Strapabírása, ellenálló képessége, vízzáró hatása, kellemes megjelenése mellett, praktikai szempontok szerint is első osztályú burkoló anyag.

A csúszásmentes burkolat telepítése elsődlegesen balesetek megelőzése céljából javallott. Kül és beltéren egyaránt kellemetlenséget idézhet elő a síkossá váló csapadékos, vizes, zsíros padlózat. Ugyanúgy problémára adhat okot egy meredek rámpa, kocsifelhajtó vagy garázslejáró, melyen nem képes megtapadni a futófelület.

A fokozottan rizikós részeken, ( lépcsők, mélyedések stb. ) csapadék verte teraszokon, vagy nedvesség hatásának kitett kerámialappal borított utakon, olajos, zsíros, szilikonos aljzaton ildomos érdesített felületet létrehozni. Csúszás biztos műgyanta burkolat megoldható akár homokszórás segítségével vagy magasabb kopásbiztosságú ásványi anyag, korund vagyis oxidásvány felhasználásával. A szemcseméret kiválasztását a használat gyakorisága határozza meg.  A műgyantából alkotott csúszásmentes felület a mozgásoknak ellenálló, résmentes, egyszerűen tisztán tartható, a RAL skála által megadott tetszőleges színvariációkban választható és díszíthető.

100%-os vízzáró hatása miatt, tartósságot biztosító anyag, mely szilárddá, időtállóvá változtatja a vele beborított alapzatot.


logo

 

KAPCSOLAT

Telefon: +3630 883 6094

E-mail: info@siposcreativ.hu
        

"Megvalósítjuk álmai padlóját"

Válassza a tökéletes fedésű és terülésű műgyantapadlót
és a felület esztétikus és könnyen tisztítható lesz!

Mi elvégezzük a munkát 100 % garanciával!