• +36 30 883 6094
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A műgyanta padlóburkolat felhasználási szegmensei

Sokoldalú jellemvonásainak hála a műgyanta padlóburkolást széles körben használják. Hibátlan tapadási képessége, anti-csúszás bevonata, kopásbiztossága miatt vált kedveltté az iparhoz kötődő épületekben, például tárolókban, gyártóhangárokban. Mostanra azonban már széles körűen alkalmazzák, és attól függően, hogy az adott helyen milyen elvárásoknak kell a padlónak megfelelnie, és milyen kaliberű igénybevételnek lesz kitéve, differens alapanyagú és rétegrendű műgyanta padlóburkolatokból rendelhetünk telephelyünkre.

Ipari szektor esetén alapul kell venni a mechanikai megerőltetést és a helyszínen alkalmazott vegyi folyamatokat és hőmérsékleti anomáliákat. Kiemelt jelentőségű, hogy a kiválasztott műgyanta padlóburkolat egyszerűen tisztán tartható lehessen, és hogy mindenféle balesetet elkerülve, 100%-ban csúszásmentes legyen. Egészségügyi intézményekben ezen szempontok mellett kompakt módon tisztántarthatónak, fertőtleníthetőnek is kell lennie a választott alapanyagú és rétegrendű műgyanta padlóburkolatnak.

A műgyanta applikálási területe igen bő, kapcsolatba kerülhetünk vele padlóként oktatási intézményekben, tárolókban, gyártósorokon, parkolóházakban, laboratóriumokban, templomokban, klinikákon, büntetés végrehajtási egységekben, éttermek vagy más élelmezési egységek konyháiban és akár lakásokban. Bármilyen kérdése is merül fel, amelyre itt nem talált választ, forduljon hozzánk bizalommal!


logo

 

KAPCSOLAT

Telefon: +3630 883 6094

E-mail: info@siposcreativ.hu
        

"Megvalósítjuk álmai padlóját"

Válassza a tökéletes fedésű és terülésű műgyantapadlót
és a felület esztétikus és könnyen tisztítható lesz!

Mi elvégezzük a munkát 100 % garanciával!