• +36 30 883 6094
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kreativitás bárhol, bármikor

A kreativitásnak nincs határa, legyen szó az otthonunkról, a munkahelyünkről, ipari területekről, étteremről, üzletekről, vagy akár kiállítóterekről. A látvány, amit látunk, egyaránt fontos mindenhol. Egy szép műgyanta padlóval feldobhatjuk a helyiségeket, egyediséget kölcsönözhetünk vele.

A műgyanta padlónak számos alkalmazási lehetősége van és számos előnye is. Egy műgyanta padló sok burkolat típussal ellentétben használható kültérre és beltérre egyaránt, tisztítása könnyű, a vegyszereknek és a terhelésnek ellenáll.

A műgyanta sok jó tulajdonsággal bír, ennek köszönheti népszerűségét is. Kiváló anyag, megszilárdulva fuga- és hézagmentes felületet képez, mely többrétegű, tisztántartása könnyű, élettartama hosszú, javítása egyszerű, ellenáll a vegyszereknek és a kopásnak is. Ezen kívül padlófűtéshez is használható, és akár 2-3 nap alatt elkészül.

A műgyanta padló többféle is lehet, mint például ipari burkolat, vagy 3D hatású. Az ipari műgyanta burkolat sokrétű, alkalmazható mélygarázsokban, raktárakban, üzemekben, irodaházakban, csarnokokban vagy különböző intézményekben.

A technológia szintén többfajta lehet. Raktárakban, csarnokokban, műhelyekben, üzlethelyiségekben és fürdőkben előfordul, hogy üvegszálas laminálást használnak. Egészségügyben, élelmiszeriparban, ipari területeken az önterülő burkolat elég jellemző, míg a garázsokban, zárt parkolókban gyakran a struktúr bevonat található. Nagy teherbírást igénylő üzemekben rusztik padlót, élelmiszer üzemekbe, bemutató termekbe, váróhelyiségekbe dekor padlót, gép- és vegyipari üzemekbe pedig öntött padlót láthatunk.

Helyiségeinket díszíthetjük igazán egyedi karakteres műgyanta padlókkal is. Többféle szín közül választhatunk, amit keverhetünk más színekkel is, különleges kombinációt alkotva. A műgyantába mintákat is tehetünk, ezzel még különlegesebbé tehetjük magát a műgyantát és vele együtt a helyiséget is.

Az igazán csodálatos élményt és látvány azonban a kézzel festett grafikákkal, 3 dimenziós képekkel, motívumokkal érhetjük el. Az egyedi technikával készült padlót látva úgy érezhetjük, mintha valóban ott lenne az a környezet, amelyet odavarázsoltak nekünk. Az ötleteket tekintve határ a csillagos ég, bármit megálmodhatunk a műgyanta padlónkra, hogy igazán a sajátunknak érezhessük. S a mesterek igyekeznek legjobb tudásuk szerint megvalósítani azt.


logo

 

KAPCSOLAT

Telefon: +3630 883 6094

E-mail: info@siposcreativ.hu
        

"Megvalósítjuk álmai padlóját"

Válassza a tökéletes fedésű és terülésű műgyantapadlót
és a felület esztétikus és könnyen tisztítható lesz!

Mi elvégezzük a munkát 100 % garanciával!