• +36 30 883 6094
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Műgyanta padló 3D-ben

A technológia az utóbbi időben robbanásszerűen fejlődött, amivel a belsőépítészet világa is tartani tudta a lépést. A hagyományos padlóburkolatokban már nem mindenki lát fantáziát, de számukra vannak újabb lehetőségek már. Elterjedt ugyanis az úgynevezett epoxi technológia, amellyel új szintre emelhetjük otthonunk designját.

Egy lakásfelújítás vagy építkezés esetén új külsőt adhatunk otthonunknak, ha 3D-s műgyantapadlót alkalmazunk akár a padlózaton, akár a mennyezeten, akár a falfelületeken. Európában ezt a technológiát jellemzően lakóterekben használják egy jó ideje. A szakértők szerint ez az eljárás nem bonyolult, kopásálló, tartós és a karbantartása is egyszerű.

Azok a kivitelező cégek, amelyek 3D-s műgyantapadlóval foglalkoznak többféle eljárási módot alkalmaznak, amelyekbe esztétikai elemeket is bevonnak és képesek megvalósítani nemcsak a minimalista, hanem az extrém elképzeléseket is. Bármilyen új, vagy felújítandó felületre alkalmas.

3d furdoszoba padlo 1

Építkezés vagy lakásfelújítás esetén érdemes számításba venni a műgyanta padlókat, hiszen ma már nem kölcsönöznek „mű” hatást a padlófelületnek, bekerülése értéke pedig nem sokkal magasabb, mint a hagyományos padlóburkolatoké.

Alkalmazható padlófűtéshez is tökéletes hővezető képessége miatt. A 3-4 mm vastagságú 3D-s műgyantapadló kopásállósága és szilárdsága nagy, ezzel lehetővé teszik a különböző helyiségek padlózatának burkolását, amik napi rendszerességgel vannak kitéve a fokozott igénybevételnek. Ideális akár konyhák, fürdőszobák és wc-k burkolására is, és kiküszöbölhetők általa a fugák és toldások jelenléte.

A 3D-s műgyanta padlókról még tudni kell, hogy szagtalan és antiallergén hatásúak, káros anyagot nem tartalmaz és általa egyedi felületet teremthetünk.


logo

 

KAPCSOLAT

Telefon: +3630 883 6094

E-mail: info@siposcreativ.hu
        

"Megvalósítjuk álmai padlóját"

Válassza a tökéletes fedésű és terülésű műgyantapadlót
és a felület esztétikus és könnyen tisztítható lesz!

Mi elvégezzük a munkát 100 % garanciával!