Hívjon: +36(30)916-3972

Padlófelújítás

Hosszan tartó védelmet tudunk biztosítani a Dr. Schutz poliuretán bevonattal, amelyet ajánlunk: ipari, közületi és háztartási alkalmazásra, legyen szó akár használt, akár új burkolatról.

A Dr. Schutz PU padlóbevonat alkalmazható PVC, linóleum, gumi, műgyanta, beton, fa, vagy parafa padlókon.

Régi illetve használt burkolatok esetén a felületkezelést általában egy helyreállítási fázis előzi meg. Ez lehet hegesztés, valamint a felületi egyenetlenségek, szakadások, kitöredezések kijavítása. Sérülésmentes padlók esetében, használhatunk színtelen bevonatot a meglévő burkolat védelme érdekében. Ha pedig új design a cél, a megrendelő igényei szerint vagy esztétikai hibákat szükséges eltakarni, a színes bevonatokkal rendeteg lehetőség áll rendelkezésre. A megvalósítható design-ok 180 féle színváltozatban nyújtanak variációkat mindezekben: bordűrözés, logózás, képfestés, chipsszórás, közlekedési útvonal felfestés, sport pályavonalazás. A PU felületkezelés egységes felületet képez, ezért könnyen és gyorsan tisztítható.

A Dr. Schutz poliuretán bevonat tartós, kopásálló réteget képez, ezáltal visszaállítja a burkolat eredeti fényét. Szinte új felületet kapunk a régi, elhasznált burkolat helyett. A színes anyagokkal kijelölhetőek a gyártóegységek, részlegek határvonalai, vonulási útvonalak, elzárt területek, jelek, feliratok. A tartósság miatt ezeket sokkal ritkábban kell újrafesteni. A kivitelezést pormentesen végezzük, ezért közben a többi területet lehet a megszokottak szerint használni. így akár gyártás közben, folyamatosan is felújítható a teljes gyártócsarnok. 24 óra alatt újra használható a bevonatolt felület. Előnye, hogy hosszú távon megvédi az alatta lévő burkolatot.

Kérjen tőlünk árajánlatot:

+3630 916 3972

www.ipari-mugyantapadlo.hu